Costuri realiste, mai multi potentiali clienti.

Ne dam timp sa te cunoastem si sa-ti intelegem afacerea, pentru a-i face si pe altii sa inteleaga si sa aprecieze ce ai de oferit.
Cere o analiza SEO gratuita!


Pretul campaniilor de promovare prin intermediu motorului de cautare Google sau a retelelor de socializare Facebook si LinkedIn este unul extrem de flexibil si variaza uimitor in functie de domeniul in care activezi, de concurenta pe piata dar si de cuvinte cheie alese pentru promovare. Din acest considerent, noi nu practicam peachete de servicii prestabilite, ci discutam cu tine, stabilim impreuna prioritatile si nevoile afacerii tale si iti recomandam un buget care sa iti aduca rezultatele pe care le doresti.Please fill out the form on the previous pageServicii SEO care chiar functioneaza


Optimizare organica
(SEO)

Optimizarea pentru motoarele de cautare ajuta website-urile sa aiba o vizibilitate mai buna si sa fie afisate pe prima pagina a motoarelor de cautare.

Vezi detalii

Comert
electronic

Ne mandrim cu faptul ca livram o experienta de cumparare online sigura si placuta prin intermediul solutiilor de e-commerce pe care le implementam cu success.

Vezi detalii

Campanii
link building

In limbaj informatic, link building descrie actiuni al caror scop este acela de a mari numarul si calitatea linkurilor pentru o anumita pagina.

Vezi detalii

Creare
continut

Iti putem furniza continut interesant, valoros si de calitate, care sa iti imbunaateasca pozitia in motoarele de cautare si care sa-I inspire pe vizitatori/client sa se intoarca.

Vezi detalii

Campanii
social media

O sa te ajutam sa dezvolti o prezenta durabila si de success pe site-uri precum Facebook, Twitter, Pinterest, YouTube si Google+.

Vezi detalii

Campanii
AdWords

Noi creem si administram campaniile tale PPC pentru ca reclama ta sa ajunga exact la cei care au nevoie de ea, fara ca tu sa irosesti resurse pe strategii experimentale.

Vezi detalii

Managementul
reputatiei online

Noi ascultam ce spun clientii tai si iti monitorizam activitatea pe media sociale, astfel incat imaginea din mediul online sa reflecte in mod exact afacerea ta.

Vezi detalii

Landing page
Newsletter

Landing page-ul este echivalentul virtual al unui reprezentant de vanzari din mediul offline, deoarece scopul acestei pagini de aterizare este de a prezenta o oferta si de a efectua o vanzare.

Vezi detalii

Thanks!

Cere oferta!

Nume*

Telefon*

Email*

Site-ul dumneavoastra*

Detalii despre proiect


[wpcaptcha]

*camp obligatoriu